Contact

Samuel Jamieson

Oracle NetSuite EMEA Communications
+44 (0) 7468 752231
Email

Oracle NetSuite ondersteunt internationale groeiambitie van Rsult-IT

Utrecht, 29 januari 2018—Oracle NetSuite, leverancier van cloud-based software suites voor ERP, HR, professional services automation (PSA) en omnichannel commerciële, voegt het snelgroeiende Rsult-IT toe aan zijn lijst van klanten. De IT-dienstverlener koos voor het ERP-platform van NetSuite in combinatie met NetSuite OneWorld. Deze oplossingen moeten de beoogde groei van Rsult-IT ondersteunen en bijdragen aan betere informatiedeling binnen het bedrijf.

Rsult-IT is een jong, snelgroeiend bedrijf dat zich richt op IT-advisering. Voorheen focuste het bedrijf zich met name op het helpen van het mkb bij de implementatie van kleinschalige software. De IT-dienstverlener heeft echter de ambitie om de komende jaren flink te groeien en wil zich gaan richten op midmarket-klanten. Daarvoor was een oplossing nodig, die niet alleen de verdere expansie van het bedrijf ondersteunt, maar ook een gecentraliseerd platform biedt voor alle onderdelen van het bedrijf.

Dankzij het nieuwe ERP-platform kan Rsult-IT in de toekomst grotere klanten bedienen met bijpassende, schaalbare oplossingen. Daarnaast zorgt NetSuite er met services resource planning voor dat bedrijfselementen als projectmanagement, administratie en de supportdesk zijn gecentraliseerd in de cloud, wat de informatiedeling verbetert. Het bedrijf heeft nu meer inzicht in zijn lopende activiteiten, waardoor onder meer is bij te houden welke projecten zijn gestart en welke problemen recent zijn opgelost. Daarnaast bieden de van NetSuite- oplossingen Rsult-IT een centraal klantensysteem voor een 360-gradenview van alle klanten op elke locatie. Hiermee wordt voor Rsult-IT het inzicht in deze data sterk vergroot en kan hier eventueel snel naar gehandeld worden.

John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult-IT: "Onlangs hebben we een kantoor geopend in Londen en daarnaast stapte accountancy- en consultingbedrijf Moore Stephens in als aandeelhouder, waardoor we nu ook op internationale schaal actief zijn. Dit brengt met name op het gebied van informatiedeling verschillende uitdagingen met zich mee. Dankzij de oplossingen van Oracle NetSuite kunnen we dit soort nieuwe uitdagingen tackelen. Alle bedrijfselementen zijn verzameld in één platform, waardoor we altijd en overal toegang hebben tot de benodigde informatie en onze groei kunnen voortzetten."

Michiel Ramakers, Sales Director bij Oracle NetSuite: "Als IT-dienstverlener richten we ons met name op snelgroeiende bedrijven. We vallen hier zelf ook onder. Daardoor waren we goed op de hoogte van de uitdagingen waar Rsult-IT mee te maken had en konden we ze goed van dienst zijn. We zijn dan ook blij dat Rsult-IT ons zag als de beste fit voor het bedrijf en dat we ze mogen ondersteunen bij hun internationale groeiambities."

Contacts
Ria Lagerweij
Head of Corporate Communications Oracle Benelux
Phone: +31 (0)30 66 99 126
Ria.lagerweij@oracle.com

Michael Ros
Senior PR Consultant – LVTPR
Phone: +31 (0)30 6565 070
michael@lvtpr.nl

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat