Contact

Samuel Jamieson

Oracle NetSuite EMEA Communications
+44 (0) 7468 752231
Email

Zembro kiest NetSuite voor versnelde groei

Belgische draagbare technologie innovator kan aan schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie winnen met NetSuite Cloud ERP

LONDEN, 13 april 2016—NetSuite Inc. (NYSE: N), marktleider op het gebied van cloud-gebaseerde financiële / ERP en omnichannel commerce softwarepakketten, kondigde vandaag aan dat Zembro (www.zembro.com), de in België gevestigde maker van de eerste intelligente armband die speciaal is ontworpen voor ouderen, NetSuite heeft gekozen voor zijn ERP en klantrelatiebeheer. Het bedrijf gebruikt nu NetSuite voor zijn cruciale bedrijfsprocessen waaronder facturering, voorraadbeheer, klantrelatiebeheer (ook wel CRM genoemd) en multi-currency management voor euro's en Britse ponden. In de volgende fase worden samen met NetSuite's mondiale systeemintegratiepartner Deloitte, de financiële gegevens en de boekhouding geïmplementeerd.

Nadat zijn schoonvader in de tuin was gevallen en twee dagen lang alleen bleef, heeft Harry Demey geholpen om Zembro op te richten om toekomstige ongelukken voor anderen te helpen voorkomen en de relaties tussen families te versterken. Nadat het de Zembro bracelet en app had ontwikkeld, wist het bedrijf dat het een modern, flexibel en schaalbaar financieel systeem nodig had om groei te ondersteunen. Na evaluatie van verscheidene ERP-systemen, koos Zembro NetSuite voor de robuuste functionaliteit, de schaalbaarheid, de cloud-gebaseerde architectuur en de geavanceerde personaliseringsmogelijkheden daarvan.

"NetSuite's moderne interface en sterke reputatie met start-ups en snelgroeiende bedrijven waren kritische factoren voor ons besluit," aldus Johan de Geyter, CEO van Zembro. "We hebben er vertrouwen in dat we in een positie zijn om te groeien en wereldwijd klanten te winnen."

Deloitte, de mondiale systeemintegratiepartner van NetSuite, en Zembro hebben samen NetSuite geïmplementeerd. Het gaat in maart 2016 live – slechts 100 dagen nadat het project begon.

NetSuite kan Zembro een brede reeks functionaliteiten en voordelen bieden, waaronder:

  • Voorraadbeheer dat inzicht in voorraadniveaus verschaft en aangeeft wanneer er opnieuw bevoorraad moet worden, om onder- en overbevoorrading te voorkomen.
  • Een snelle uitrol, waardoor Zembro heel snel met NetSuite aan de slag kon, binnen een aantal weken versus jaren.
  • Een 360 graden uitzicht op de klantenbasis, waardoor het bedrijf betere klantenondersteuning en -service kan bieden.
  • Een flexibel en agile platform, het NetSuite SuiteCloud Platform, dat het bedrijf in staat stelt om NetSuite te personaliseren om aan de bedrijfseisen tegemoet te komen, en om te integreren met andere aanvullende oplossingen van derden. 
  • Ingebouwde bedrijfsintelligentie die het bedrijf real-time toegang verschaft tot de bedrijfsprestatie, voor het vergemakkelijken van een betere besluitvorming.

Meer dan 30.000 bedrijven en filialen wereldwijd vertrouwen tegenwoordig op NetSuite voor de uitvoer van hun complexe, cruciale bedrijfsprocessen in de cloud. Sinds de oprichting in 1998, heeft NetSuite zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van cloud-based financiële /enterprise resource planning (ERP) en omnichannel commerce software-applicaties voor grote, middelgrote en kleine bedrijven. Veel van de FORTUNE 100-bedrijven gebruiken NetSuite om hun innovatie te versnellen en hun bedrijf te transformeren. NetSuite blijft succesvol in het leveren van de beste cloud-gebaseerde bedrijfsmanagementsoftware aan bedrijven over de hele wereld, die hun IT-kosten zo aanzienlijk kunnen verlagen en hun productiviteit verhogen bij de toenemende wereldwijde adoptie van de cloud.

Volg de Cloud blog, en de Facebook pagina van NetSuite en @NetSuiteEMEA Twitter voor actuele updates.

Ga voor meer informatie over NetSuite naar www.netsuite.co.uk, www.netsuite.com/fr of www.netsuite.nl.

LET OP: NetSuite en het logo van NetSuite zijn bedrijfsmerken van NetSuite Inc. Handelsmerken van derde partijen die hier genoemd worden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat