Contact

Samuel Jamieson

Oracle NetSuite EMEA Communications
+44 (0) 7468 752231
Email

Samenwerking Deloitte en NetSuite gericht op krachtige cloud-oplossingen voor België

Toonaangevende bedrijven gaan samenwerken om te voldoen aan de groeiende vraag naar Cloud-ERP in de regio

LONDEN, 13 april, 2016—NetSuite Inc. (NYSE: N), marktleider en vooraanstaand leverancier van cloud-gebaseerde financiële data / ERP- en omni-channel commerce softwaresuites, kondigde vandaag aan diens strategische samenwerking met Deloitte te hebben uitgebreid. Voortaan wordt ook samengewerkt met het in België gevestigde Deloitte Consulting dat diensten op het gebied van implementatie, financiële transformatie en verandermanagement levert. Daarnaast zal Deloitte Consulting een uitgebreid scala aan adviesdiensten aanbieden aan bedrijven op de Belgische markt die op zoek zijn naar meer business-efficiency, hogere omzetten en wereldwijd willen uitbreiden met behulp van Cloud ERP van Netsuite.

Deloitte's inbreng bestaat uit een rits aan vaardigheden en middelen op het gebied van industrieprocessen en het kunnen beschikken over inzicht in de markt vanuit zowel een nationaal als mondiaal perspectief. Als Systems Integrator (SI) Partner, vervult Deloitte de rol van expert voor wat betreft het leveren van gespecialiseerde financiële-, digitale- en adviesdiensten, die dankzij het gebruik van NetSuite-software een meerwaarde krijgen. Puttend uit diens expertise en grondige inzicht van de cloud-oplossingen van Netsuite, helpt Deloitte klanten bij het vinden van oplossingen voor kwesties als het naleven van regelgeving, procesoptimalisatie en/of de omgang met globalisering en groei. Daarnaast biedt Deloitte ook antwoorden op behoeften die specifiek voor bepaalde sectoren zijn.

Centraal bij de samenwerking tussen Deloitte en NetSuite staat de toepassing van NetSuite OneWorld bij bedrijven met hoofdzetel in België. Deze software werd ontworpen en afgestemd op de lokale zakelijke behoeften en biedt bedrijven ondersteuning om wetgeving en belastingregels op regionaal niveau na te leven. NetSuite OneWorld biedt Belgische bedrijven een soepele en flexibele softwareapplicatie voor de cloud, waarmee ze hun missiekritieke bedrijfsprocessen met ongeëvenaarde, en voor de branche ongekende financiële mogelijkheden kunnen ondersteunen. Een oplossing op het gebied van omni-channel commerce zal naar verluid ook onderdeel van de samenwerking vormen. Deze zal organisaties in staat stellen om in snel groeiende markten snel een solide financiële- en retailbasis te realiseren.

Deloitte en NetSuite willen hun respectievelijke krachten bundelen en optimaliseren, om zo de innovatie binnen verschillende branches en industrieën een boost te geven. In België beschikt Deloitte nu al het grootste consultantsteam dat zich volledig toelegt op het realiseren van veranderingsprojecten met behulp van NetSuite.
De twee bedrijven hebben in het verleden al eens met succes samengewerkt en een aantal implementaties in België en andere markten gerealiseerd. Beiden bedrijven worden dan ook als leider in hun branche beschouwd.

"Morgen is vandaag: De snelheid waarmee de ene na de andere innovatie wordt gerealiseerd is een fenomeen waar je niet omheen kunt. Deze exponentiële vooruitgang heeft een verstorende invloed op prijs-, product- en businessmodellen. De NetSuite-oplossing is flexibel en schaalbaar en biedt daarmee een platform om aan de groeiende vraag naar cloud-ERP te voldoen. Snelgroeiende bedrijven, ongeacht hun omvang, hebben meer dan ooit cloud-ERP nodig om deze verstoring het hoofd te kunnen bieden," aldus Koen Vandaele, Managing Partner Deloitte Consulting. "In combinatie met de uitgebreide kennis van de industrie van Deloitte en de capaciteiten om zakelijke transformatieprocessen en flexibele technologie te leveren, stelt deze samenwerking onze klanten in staat om zichzelf snel te wapenen met de kracht van de cloud en hun business te doen groeien."

"Vanwege de aanwezigheid van talloze startups en MKB-bedrijven, evenals het grote aantal filialen van internationale ondernemingen, is de Benelux voor ons een interessante markt," aldus Mark Woodhams, SVP en Managing Director of EMEA van NetSuite. "Dit type organisatie toont interesse in cloud-ERP omdat het een soepele, schaalbare en flexibele oplossing is. De beproefde cloud-ERP van NetSuite, in combinatie met de expertise van Deloitte op adviesgebied, biedt de noodzakelijke middelen om je aan te passen aan de huidige supersnelle en verstoorde businessomgeving en succesvol te zijn."

Bedrijven in België keren zich in toenemende mate af van legacy- en in-huisoplossingen en richten zich steeds meer op cloud-ERP voor innovatie en groei. Kijk voor meer informatie over de NetSuite-producten, die snel inzetbaar zijn, afgestemd op de bedrijfsactiviteiten en eenvoudig kunnen worden aangepast aan snelle veranderingen in de branche en/of op de markt, op: www.netsuite.co.uk, www.netsuite.com/fr, of www.netsuite.nl.

Vandaag vertrouwen meer dan 30.000 bedrijven en dochterbedrijven op NetSuite in de cloud voor hun complexe, missiekritieke bedrijfsprocessen wereldwijd. Sinds de oprichting in 1988 heeft NetSuite zichzelf gepositioneerd als de toonaangevende leverancier van bedrijfsmanagementsuites in de cloud, bestaande uit Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en e-commerceapplicaties voor bedrijven van elke omvang, van startup tot multinational. NetSuite blijft succesvol met het leveren van toonaangevende bedrijfsmanagement- en financiële softwaresuites in de cloud aan bedrijven overal ter wereld, zodat zij hun IT-kosten aanzienlijk verlagen en tegelijk hun productiviteit verhogen nu de wereldwijde acceptatie van de cloud zich versnelt.

Over Deloitte
Deloitte biedt als grootste adviesorganisatie in België diensten met meerwaarde op het gebied van audits, accounting, juridisch en belastingadvies, consulting en financial advisory.

In België is de dienstverlening van Deloitte, met ruim 3.200 medewerkers en 10 kantoren, gericht op zowel grote nationale en internationale ondernemingen alsook op het MKB, overheden en non-profitorganisaties. Voor het boekjaar 2015 werd een omzet gerealiseerd van 390 miljoen euro.

Deloitte België is een onafhankelijke, zelfstandige organisatie en een memberfirm van Deloitte Touche Tohmatsu Limited, een organisatie van zelfstandige memberfirms, die zich richt op de hoogste kwaliteit bij het leveren van professionele dienstverlening en advies.

Wanneer in dit document "Deloitte" staat, verwijst dit naar Deloitte Consulting CVBA. Kijk voor een gedetailleerde beschrijving van de wettelijke structuur van Deloitte LLP en diens filialen op www.deloitte.com/us/about. Bepaalde diensten zijn krachtens de geldende regels voor overheidsfinanciën eventueel niet voor klanten niet beschikbaar.

Volg Netsuite via de Cloud blog, Facebook en Twitter via @NetSuiteEMEA voor realtime updates.

Kijk voor meer informatie over NetSuite op: www.netsuite.co.uk, www.netsuite.com/fr, of www.netsuite.nl.

N.B.: NetSuite en het NetSuite-logo zijn servicemerken van NetSuite Inc. Genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaars

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat