Bugaboo consolideert 8 ERP-systemen om inventaris over verschillende kanalen te laten lopen en B2C-groei te versterken

Bugaboo ontwerpt award-winnende kinderwagens en oplossingen voor ouders om gezinnen te helpen eindeloze momenten van plezier en avontuur te creëren, waar ze ook gaan. Nadat ze ruim twee decennia geleden een kinderwagenrevolutie begonnen, is Bugaboo doorgegaan met het innoveren van het complete productassortiment, waaronder kinderwagens, autostoeltjes, reiswiegjes en accessoires, die allemaal zijn ontworpen om comfortabel en echt gebruiksvriendelijk te zijn.


Bugaboo

BEDRIJF

Bugaboo

LOCATIE

Amsterdam, Nederland

SECTOR

Maakindustrie

WERKNEMERS

500-1,000

AANTAL DOCHTERONDERNEMINGEN

6

AANTAL LANDEN

20

ANDERE OVERWEGENDE OPLOSSINGEN

Infor CloudSuite
Microsoft Dynamics 365
Epicor

VERVANGEN SYSTEEM

Diverse legacy ERP-systemen

GEÏMPLEMENTEERDE NETSUITE-PRODUCTEN

NetSuite OneWorld
Planning and Budgeting
SuiteAnalytics
Project Management

ONTDEK HOE CLOUD ERP UW BEDRIJF KAN STROOMLIJNEN

Vraag een vrijblijvend advies aan

“NetSuite helpt bij de interne procestransformatie. Het helpt de verschillende afdelingen om dingen slimmer te doen. En het helpt ons om veel meer datagedreven te zijn met een grotere zichtbaarheid.” Rein Droog, VP IT, Bugaboo

Standaardisatie stimuleert groeidoelen

Eerste stappen
Na het bedrijf en de technologiestack 20 jaar lang organisch te hebben laten groeien, was het tijd voor Bugaboo om een groot programma te starten voor het standaardiseren van de activiteiten. Centraal stond het consolideren van acht verschillende ERP-systemen om gegevens te harmoniseren en workflows te vereenvoudigen.
Systemen komen samen
Bugaboo verkoos NetSuite OneWorld boven andere ERP-oplossingen na een nauwgezet RFP-proces inclusief productdemo's en diepgaand onderzoek. Met NetSuite heeft het bedrijf gestandaardiseerde processen voor financiën en order- en voorraadbeheer, inclusief de aansluiting van een afzonderlijke ERP-instantie die de productie beheert in de fabriek in China.
Sneller van bestelling tot betaling
Bugaboo heeft nu nauwkeurige, betrouwbare informatie over de volledige van-bestelling-tot-betaling-cyclus, waardoor het de voorraadniveaus kan optimaliseren en aan de vraag kan voldoen. Orderverwerking, transactie en fulfilment zijn gestandaardiseerd. Bugaboo beheert voorraadplanning via een virtuele setup waardoor het de voorraad door de verschillende verkoopkanalen kan leiden—B2B-verkoop, B2C-verkoop, e-tail en brandstores—wanneer bestellingen in het systeem zijn ontvangen.
Meer mijlpalen in het vooruitzicht
Bugaboo is van plan om de omnichannel-mogelijkheden te ontwikkelen om de doelstellingen voor omzetgroei te helpen behalen. Met een nauwkeurige, enkele database kan het bedrijf vol vertrouwen informatie over de orderstatus en verzendingen delen met klanten en klantinformatie delen via diverse kanalen en afdelingen.

Resources


Lees meer over OneWorld Global Business Management

Ontvang meer info
Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat