CommVault stimuleert wereldwijde groei met NetSuite OneWorld en SRP


Commvault

Bedrijf

Commvault

Locatie

Tinton Falls, NJ

Sector

Software, diensten

Vervangen applicaties

Ongeveer 12, waaronder SOFTRAX, Sage, Oracle Hyperion, Oracle Essbase, Microsoft Access

Oplossingen

NetSuite OneWorld
NetSuite Software Company Edition
OpenAir
Fixed Assets Management


"Dankzij het uniforme platform van NetSuite dat in andere cloudapplicaties wordt geïntegreerd, hebben we tegen veel complexiteit vaarwel kunnen zeggen. NetSuite biedt ons transparantie en één enkele weergave van alles, zonder dat we daarvoor allerlei ingewikkelde handelingen moeten uitvoeren. Het is een systeem dat met ons kan meegroeien." Commvault Systems

Klantsucces

 • Een grootschalig IT-moderniseringsinitiatief heeft de zakelijke zichtbaarheid en prestaties getransformeerd van de toonaangevende leverancier van software voor enterprise data management, beveiliging en beschikbaarheid.
 • CommVault heeft ongeveer 12 commerciële en zelfontwikkelde, verouderde applicaties en zeven inhouseservers vervangen, en zo wereldwijde slagvaardigheid gecreëerd voor blijvende inkomstengroei in 35 landen, met een gemiddelde van 20% per jaar in recente jaren.
 • De wereldwijde bedrijfsmanagementoplossing NetSuite OneWorld levert financiële consolidatie aan 35 dochterbedrijven, waarvan zich 25 in Europa, Australië, Brazilië, China, Japan en Singapore bevinden.
 • On-demand rapportage in OneWorld heeft CommVault in staat gesteld een einde te maken aan wat gelijk stond aan zes uur verwerkingstijd per dag om een multidimensionale database te vullen.
 • CommVault heeft internationale transacties in 28 valuta's vereenvoudigd met de in OneWorld ingebouwde ondersteuning voor conversie van meer dan 190 valuta's.
 • CommVault heeft facturatie en inkomstenbepaling gestroomlijnd met in NetSuite Software Company Edition ingebouwde mogelijkheden.
 • Het bedrijf kan uiteenlopende inkomstenstromen uit eeuwigdurende licenties, ondersteuning en professionele dienstverlening, evenals nieuwe terugkerende inkomstenstromen beter beheren.
 • Met 150 voltijds gebruikers van NetSuite en 100 gebruikers van Employee Center, heeft CommVault zijn bedrijf alle mogelijkheden voor een grotere productiviteit gegeven.
 • CommVault beschikt met Services Resource Planning (SRP) over nieuwe controlefuncties en transparantie voor zijn professionele dienstverlening. SRP is gebaseerd op kant-en-klare integratie tussen NetSuite ERP en NetSuite OpenAir PSA (automatisering van professionele dienstverlening).
 • De oplossing voor budgettering, planning en prognoses van NetSuite-partner Adaptive Insights levert tijdig inzicht in budget versus werkelijke kosten, waardoor lastige Excel-processen nu tot het verleden behoren.

Uitdagingen

 • CommVault stond voor uitdagingen zoals kostbare IT-complexiteit en een verouderde omgeving met versnipperde applicaties die een obstakel voor CommVault vormden om zich snel aan veranderende bedrijfsbehoeften aan te passen.
 • Inzicht in en efficiënte van het bedrijf werden beperkt door arbeidsintensieve handmatige processen en een inflexibele architectuur.

Oplossing

 • NetSuite werd geselecteerd als cloudoplossing met de capaciteit en functionaliteit voor grote ondernemingen, die een einde kon maken aan de complexiteit en nieuwe slagvaardigheid kon introduceren.
 • CommVault gebruikt het SuiteCloud Development Platform om aanpassingen te maken die unieke processen ondersteunen, evenals integratie met cloudapplicaties van derden, waaronder Salesforce voor CRM.
 • Oplossingen van NetSuite-partners Concur voor tijdregistratie en onkostenmanagement, en Xactly voor het beheren van verkoopprestaties vervolledigen de moderne cloudomgeving van CommVault.

Lees meer over OneWorld Global Business Management

Ontvang meer info
Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat