Global Payments Processor is de motor van de fintechrevolutie

Global Processing Services (GPS) is de betrouwbare en bewezen betalingsverwerker voor de grote fintechs van nu die de gevestigde bedrijven uitdagen. GPS is opgericht in 2007 en biedt global fintechs, digitale banken en e-wallets een zeer flexibel en configureerbaar platform met stevige controle om kaarthouders van veel verschillende functies te laten profiteren. GPS is gecertificeerd door Mastercard en Visa om wereldwijd financiële transacties met creditcards, bankpassen en prepaidkaarten te verwerken.


Global Processing Services

BEDRIJF

Global Processing Services

LOCATIE

Londen, Verenigd Koninkrijk

SECTOR

Financiële dienstverlening

WERKNEMERS

150+

VERVANGEN SYSTEEM

Sage, Excel

ANDERE OVERWOGEN OPLOSSINGEN

Sage, InVision

GEÏMPLEMENTEERDE NETSUITE-PRODUCTEN

NetSuite OneWorld
SuiteSuccess Financials First

ONTDEK HOE CLOUD ERP UW BEDRIJF KAN STROOMLIJNEN

Vraag een vrijblijvend advies aan

“We moesten nauwkeurige informatie aan onze aandeelhouders en hoogste managementteam leveren en tegelijkertijd ervoor zorgen dat het bedrijf snel internationaal zou groeien maar met een kleine financiële afdeling. Door NetSuite te kiezen en het zo snel mogelijk te implementeren, kreeg GPS mede dankzij de SuiteApp-tools, de mogelijkheid om snel relevante informatie te verstrekken aan het bestuur en onze auditors.” Robert Tearle, voormalig Interim-CFO, Global Processing Services

Financiële innovators ondersteunen

Een wereldwijde speler
GPS, opgericht in 2007 en aanvankelijk vooral gericht op de levering en betalingsverwerking van prepaidkaarten, werkt inmiddels samen met meer dan 40 banken en kaartverstrekkers, voor meer dan 150 klanten in 60 landen en in meer dan 150 valuta's. Nieuwe spelers in het bankenlandschap, zoals Revolut en Starling Bank gebruiken het platform van GPS en zorgen mede voor de 48,9% jaar-op-jaar groei van het klantenbestand.
Rapportages aan het einde van de maand
In 2018 moest GPS, na een investering van private equity bedrijf Dunedin LLP om de internationale groei te ondersteunen, betere financiële rapportages in realtime aanleveren. Met het bestaande Sage-systeem en Excel-processen waren wereldwijd inzicht in data en rapportages slechts beperkt mogelijk, waardoor de afsluiting aan het einde van elke maand vertraagd werd en het financiële overzicht altijd achterliep.
API-koppelingen maken het verschil
GPS had een nieuwe oplossing nodig waarmee ze gegevens van vestigingen over de hele wereld konden consolideren en aan andere financiële ecosystemen koppelen. Ze kozen voor NetSuite OneWorld ter vervanging van Sage en Microsoft Dynamics Navision. GPS ging in minder dan 63 dagen live en merkte onmiddellijk de voordelen van het verbeterde wereldwijde inzicht in de omzetcijfers, cashflow en vaste activa.
Een groeiend klantenbestand
Door te investeren kon GPS nieuwe markten veroveren met kantoren in Australië en een hoofdkantoor voor APAC in Singapore. Het bedrijf gebruikt Salesforce voor CRM en is van plan om dit te integreren met NetSuite als onderdeel van een bredere strategie om het klantenbestand te laten groeien en hun oplossing snel wereldwijd in de markt te zetten.

Resources


Lees meer over OneWorld Global Business Management

Ontvang meer info
Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat