Succesvol 'sales enablement' softwarebedrijf Showpad klaar voor wereldwijde groei door snelle implementatie van NetSuite OneWorld

Showpad, met meer dan 1000 klanten over de hele wereld, worstelde met externe accountants die eigen software gebruikten. Hierdoor was er onvoldoende grip en overzicht op bedrijfsniveau vanuit de eigen organisatie om de ambitieuze groeiplannen te kunnen bijbenen. Toen de omzet voor het derde jaar op rij verdubbelde, ontstonden er zorgen over de verouderde systemen die handmatig bediend werden en de bedrijfsprocessen vertraagden.


BEDRIJF

Showpad

LOCATIES

Gent, België

SECTOR

Software

WERKNEMERS

210

NETSUITE ONEWORLD GEBRUIKERS

15

DOCHTERONDERNEMINGEN

3

LANDEN

3 (VS, VK, België)

ANDERE OVERWOGEN OPLOSSINGEN

FinancialForce

VERVANGEN APPLICATIES

Software van externe accountants

GEÏMPLEMENTEERD NETSUITE PRODUCT

NetSuite OneWorld

IMPLEMENTATIEPARTNERS

Netprofitbuilders, Deloitte

LOCATIE

Belgium

ONTDEK HOE CLOUD ERP UW BEDRIJF KAN STROOMLIJNEN

Vraag een vrijblijvend advies aan

“We hadden behoefte aan een systeem dat snel kan reageren op verandering en groei. NetSuite is schaalbaar, internationaal en in de cloud—alles wat we zochten in een modern ERP-platform.” Jacob Quartier, VP Finance, Showpad

Wendbaar platform met robuuste functionaliteiten

BINNEN 3 MAANDEN LIVE MET NETSUITE
Na een grondige verkenning van de markt en een vergelijking met onder meer FinancialForce, koos Showpad voor NetSuite OneWorld. De wendbaarheid van het platform, de robuuste functionaliteiten en mogelijkheid voor een snelle implementatie door ruime ervaring binnen de sector, waren daarbij de doorslaggevende criteria. Dankzij de SuiteSuccess-methodologie en de vooraf ingestelde templates voor softwarebedrijven, kon Showpad binnen drie maanden live met NetSuite OneWorld.
WAARDE TOEVOEGEN DOOR EFFICIENCY
Dankzij het realtime zicht op de operatie, voegt het financiële team écht waarde toe aan het bedrijf en is het niet alleen maar aan het rapporteren. De financial close kost nu nog slechts vijf dagen waar dat voorheen 20 dagen in beslag nam. De tijd met auditors is verminderd van twee dagen naar twee uur.
LOKAAL MAATWERK MÉT INTERNATIONALE AANSLUITING
NetSuite OneWorld levert lokaal maatwerk doordat het meerdere valuta, lokale belastingstelsels en juridische kaders ondersteunt. Dit sluit perfect aan bij Showpad's huidige structuur met een hoofdkantoor in België, dochterondernemingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en plannen voor verdere uitbreiding. NetSuite's groeiende voetafdruk in de Benelux laat daarnaast de band met de regio zien.

ResourcesLees meer over OneWorld Global Business Management

Vraag een gratis consult
Sales Chat

Interested in growing your business with NetSuite?

Start chat