Maatschappelijk verantwoord

Oracle NetSuite Social Impact   Meld je aan voor software

Ondersteuning van het succes van non-profitorganisaties en sociale ondernemingen wereldwijd, ongeacht hun financiële kracht

Non-profitorganisaties en sociale ondernemingen in alle soorten en maten maken gebruik van NetSuite-technologieën en werknemers/vrijwilligers om hun backoffice te transformeren en hun sociale impact te vergroten.

Meer informatie over hoe Oracle NetSuite uw organisatie kan optimaliseren, vindt u in ons Social Impact data sheet en in onze Mission Blue Print.


Onze impact tot nu toe

Wat bieden we

SuiteDonation

Suite Donation

Suite Donation is ons technologisch donatieprogramma, dat Oracle Netsuite-technologieën aanbiedt aan organisaties zonder winstoogmerk en sociale ondernemingen voor het uitvoeren van alle aspecten van hun activiteiten, ongeacht hun financiële kracht. We doneren NetSuite ERP, Bronto e-mailmarketing en LightCMS-websitesoftware aan non-profitorganisaties en sociale ondernemingen over de hele wereld om hun backoffice te transformeren en daarmee hun sociale missie te bevorderen. Meer dan 1.000 non-profitorganisaties en sociale ondernemingen maken wereldwijd gebruik van de aanbiedingen van Oracle NetSuite Social Impact.

SuiteProBono

Suite Pro Bono

Suite Pro Bono verbindt non-profitorganisaties en social enterprise grantees met NetSuite-medewerkers die hun tijd en expertise geven om organisaties te helpen hun sociale impact te vergroten. NetSuite-medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun gespecialiseerde vaardigheden aan te passen aan de behoeften van non-profitorganisaties die een NetSuite-softwaredonatie hebben ontvangen. Kansen omvatten ondersteunende en coachende organisaties via ons driemaandelijkse pro bono-programma, het ontwerpen van creatieve code in onze Hackathon 4Good of het ondersteunen van non-profitorganisaties via andere gespecialiseerde pro bono-projecten. Tot op heden hebben onze medewerkers wereldwijd bijna 10.000 uur besteed.

SuiteCapacity

Suite Capacity

Suite Capacity bouwt de technologische vaardigheden van NetSuite-organisaties op door een verscheidenheid aan educatieve aanbiedingen te bieden die zijn ontworpen om organisaties te helpen software-donaties effectiever te gebruiken. Non-profitorganisaties die een NetSuite-softwaredonatie ontvangen, nemen deel aan online educatie, gericht op het opbouwen van vertrouwen, vaardigheden en succes. Onze Financial Accelerated Cohort coacht organisaties door in 12 weken de basisfinanciën in NetSuite op te zetten. De doelstellingen van Suite Capacity zijn drievoudig: het ondersteunen van nieuwe software-donaties, het helpen om NetSuite beter te gebruiken om meer impact te bereiken en het bieden van leermogelijkheden voor gebruikers terwijl ze meegroeien met het platform.

Met wie werken wij?

Non-profitorganisaties en sociale ondernemingen in alle soorten en maten maken gebruik van NetSuite-technologieën en NetSuite om hun backoffice te transformeren en hun sociale impact te vergroten.

Coca Cola
Foundation Center
Good 360
Kiva
Mana
San Francisco SPCA
Water for People

Het helpen van Nonprofits en Sociale Ondernemingen met succes

Meld je aan voor software
Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat