Producten overzicht Sluit u aan bij de meer dan organisaties in meer dan landen die met NetSuite werken

Weet u niet waar te beginnen?   Bekijk de brochure

Enterprise Resource Planning (ERP)

NetSuite Enterprise Resource Planning (ERP) biedt een moderne, op maat gemaakte oplossing voor al uw financiële bedrijfsprocessen en belangrijke back-office activiteiten in de cloud.

Global Business Management (OneWorld)

NetSuite OneWorld is een geïntegreerd en universeel platform dat naadloos valuta's, fiscale regels en rapportagevereisten binnen multinationale en multi-subsidiaire organisaties verwerkt.

Customer Relationship Management (CRM)

Met NetSuite CRM+ beheert u de gehele klantlevenscyclus, van marketing en opportuniteit management, tot het beheer van orders, upselling, cross-selling, vervolgorders en klantenservice.

NetSuite Professional Services Automation (PSA)

NetSuite SRP biedt een compleet web-based PSA inclusief resource management, project accounting, tijdschema en kosten management. Dit alles volledig geïntegreerd met NetSuite's SaaS accounting, CRM en e-commerce.

OpenAir

OpenAir ondersteunt uw gehele serviceorganisatie met real-time zichtbaarheid en altijd en overal toegang tot de tools en informatie die u nodig heeft. Verlaag de niet-betaalbare bench time, verbeter het projectmanagement, automatiseer uw facturatieproces en optimaliseer de omzet en de winstgevendheid.

Omnichannel Commerce (SuiteCommerce)

SuiteCommerce biedt een commercieel platform waarmee bedrijven aantrekkelijke en persoonlijke winkelervaringen kunnen faciliteren op alle kanalen. Met SuiteCommerce verbindt u e-commerce en POS met uw backoffice systemen om uw klanten de ervaring te kunnen bieden die zij van u verwachten.

Business Intelligence

NetSuite Business Intelligence biedt het gemak van ingebouwde software, real-time dashboards, rapportage en analyse over alle geïntegreerde processen binnen de software suite.

Ervaring

Bij NetSuite, plaatsen we de mensen centraal in onze designs, zo kunnen zij zich volledig focussen op de groei van hun organisatie. Producten zo intuïtief, volledig en toegankelijk mogelijk maken, dat is wat de NetSuite Experience inhoudt.

Experience
Experience

SuiteSuccess

SuiteSuccess is een transformerende methodologie voor klantbetrokkenheid die levenslang klantensucces ontwikkelt door toonaangevende praktijken, jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het industriedomein in ERP-implementatie in de cloud.

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat