Ontwikkelaars overzicht

Bent u klaar om uw bedrijf naar de cloud te brengen? Meld u dan nu aan bij het SuiteCloud Developer Network (SDN). U krijgt alles wat u nodig heeft om innovatieve applicaties - SuiteApps - te bouwen op het belangrijkste platform voor on-demand bedrijfsbeheersoftware. Wanneer u uw organisatie uitbreidt met NetSuite, grijpt u de kans om in te spelen op een enorme markt van nieuwe klanten - en begint u met het leveren van Software-as-a-Service (SaaS) -oplossingen die uw bedrijf laten groeien.

Waarom u moet deelnemen aan het SuiteCloud-ontwikkelaarsnetwerk?

Het SuiteCloud Developer Network biedt u de end-to-end tools en ondersteuning die u nodig heeft om te slagen, inclusief uitgebreide technische services, samenwerking in productbeheer en uitgebreide co-marketing en lead generatie-programma’s.
Lees meer


Uw applicatie bouwen op NetSuite

Bouw gerichte, waardevolle applicaties op het enige on-demand platform dat accounting / (enterprise resource planning (ERP), voorraadbeheer, CRM-beheer (customer relationship management) en e-commerce combineert tot een enkel systeem.
Lees meer


Platform

Het SuiteCloud-platform biedt u een complete set hulpprogramma's en een rijke omgeving om branchespecifieke bedrijfstoepassingen voor het NetSuite-platform te bouwen, te integreren en te leveren.
Lees meer


Maak een lijst van uw toepassingen op SuiteApp.com

Nadat u uw SuiteApp heeft samengesteld, kunt u deze vermelden op SuiteApp.com, de online oplossingsdirectory van NetSuite. Hier kunnen klanten zoeken naar online oplossingen op basis van industrie, bedrijfsbehoeften of productnaam. U kunt de SuiteApp oplossingen van anderen uitproberen en beoordelen. SuiteApp.com is een geweldige plek om uw SuiteApp-oplossing te delen met anderen.
Lees meer


Bronnen

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat