Sage

Is uw bedrijf Sage ontgroeid?


Als uw bedrijf uw huidige versie van Sage is ontgroeid, wat moet u dan doen?

U zou kunnen upgraden naar het volgende Sage-product? (waardoor het bedrijf nog een paar jaar kan blijven doorgaan, maar er een nieuwe implementatie is vereist)

Of schakel over naar NetSuite—een oplossing waarvan bewezen is dat ze snelgroeiende bedrijven ondersteunt (en meegroeit met uw toekomstplannen)

Als u overschakelt van Sage naar NetSuite, zal uw bedrijf wendbaarder, efficiënter en productiever zijn.

Meer dan 500 bedrijven van verschillende groottes hebben al de overstap gemaakt van Sage naar NetSuite: de toonaangevende suite voor cloudbeheer in het VK.

Waarom overstappen van Sage naar NetSuite?

Bent u het beu om te worstelen met verouderde, ontkoppelde bedrijfssystemen, gefragmenteerde rapportage en oneindige IT-kosten?

Door over te stappen van Sage naar de cloud-business management suite van NetSuite kunt u kosten besparen, belangrijke processen structuren, de productiviteit verhogen en meer concurrerend zijn

Bestuur uw bedrijf beter, in één compleet op de cloud gebaseerd systeem.

NetSuite geeft u een enkele, realtime weergave van uw bedrijf, zonder afhankelijk te zijn van niet-verbonden bedrijfsapplicaties, samengehouden met spreadsheets.

Voordelen

KRIJG TIJDIGE INFORMATIE EN INZICHT

Verbeter de bedrijfsprestaties met real-time statistieken en rolgebaseerde dashboards.

SLUIT MET VERTROUWEN

Versnel de financiële afsluiting terwijl u de toepasselijke accounting standaarden naleeft.

STRUCTUREER HET BACKOFFICE PROCES

Elimineer fouten met een naadloze integratie tussen financiële gegevens, CRM en e-commerce.

RAPPORTEER MET NAUWKEURIGHEID

Bereik de onderliggende details om inzicht te krijgen in de impact op uw bedrijf.

Duizenden bedrijven profiteren al van een wrijvingsloos bedrijf - dat draait op NetSuite

Meer dan organisaties in meer dan landen gebruiken NetSuite - 's werelds beste cloudbeheersysteem en al 4 jaar 's werelds snelst groeiende oplossing voor financieel beheer.

*Berekeningen uitgevoerd door NetSuite met gegevens uit Gartner-rapport "Market Share: All Software Markets, wereldwijd, 2013", gepubliceerd op 28 maart 2014.

Bronnen

Overstappen van Sage naar NetSuite is moeiteloos

Laat het verleden u niet tegenhouden.

Wat uw zakelijke omvang ook is, welke Sage-oplossing u nu ook gebruikt - u zult ervan profiteren door over te schakelen naar NetSuite.

We maken het eenvoudig en moeiteloos.

De Sage Switch Guide

Hailo

We realiseerden ons snel dat de oplossingen van Sage en QuickBooks niet mee zouden groeien met onze groeiplannen, maar NetSuite wel. NetSuite OneWorld wordt, net als de rest van ons bedrijf, volledig in de cloud gerund, waardoor we veel wendbaarder zijn en het ons geld en tijd scheelt die zou kunnen worden besteed aan het onderhoud van hardware- en IT-specialisten. Ik ben gerustgesteld wetende dat we één wereldwijd systeem hebben dat snel kan opschalen om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren, waardoor we nieuwe dochterondernemingen kunnen opzetten en runnen in slechts een paar klikken, terwijl het ook lokale valuta ondersteunt en voldoet aan de financiële wetgeving.”
—Nick Lally, financieel directeur, Hailo

Siracom

We zijn een ambitieus bedrijf. Door over te stappen naar NetSuite betekent dat we niet langer tegengehouden worden door de technologie van Sage. Het hebben van een systeem waarop we volledig kunnen vertrouwen betekent dat we onze energie kunnen richten op het vooruit helpen van het bedrijf. Door ons directe toegang te geven tot al onze bedrijfsgegevens in realtime, stelt NetSuite ons niet alleen in staat om de geïnformeerde en snelle beslissingen te nemen die we nodig hebben om uit te breiden naar nieuwe verticale en geografische markten, maar blijft het ons ook ondersteunen als we groeien.”
—David Thompson, MD, Siracom

YouGov

“We hebben een geïntegreerde kijk op financiën, verkoop, klanten, projecten en geïntegreerde processen." De kloppende berekeningen en getallen die NetSuite biedt, zijn uiterst waardevol.”
YouGov

Doet uw huidige Sage-oplossing dit allemaal?

  • Structureert en automatiseert bedrijfsprocessen
  • Verlaagt financiële sluitingstijden en time-to-cash cyclustijden tot 50%
  • Verlaagt vacature kosten tot 75%
  • Voer uw bedrijf altijd en overal uit met realtime zichtbaarheid in de hele organisatie
  • Elimineert IT-problemen en verlaagt de totale eigendomskosten tot 50%

Ontdek de manieren waarop NetSuite uw bedrijf kan transformeren

Plan een gratis consult in

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat