Alliance Partner Programma

NetSuite Alliance Partner Programma
Cloud Business Management-oplossingen

Download Data Sheet


Let’s Connect

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons Alliance Partner Programma? Neem dan contact met ons op of bel naar +31 (0)30 6627 104.

NetSuite Alliance Partners worden ingedeeld op basis van een beoordelingsscoresysteem waarbij partners een score ontvangen op basis van hun totale bijdrage en toewijding die zij leveren aan NetSuite voor specifieke categorieën. Het hoogste niveau kan worden bereikt met het behalen van een strenge reeks certificeringen voor meerdere producten, aantal implementatieconsultants, een hoge mate van klanttevredenheid en toewijding om superieure oplossingen voor onze gezamenlijke klanten te bieden.


Partners worden gerangschikt op basis van hun sterke punten in de industrie, verticale markten en unieke horizontale aanbiedingen. Op basis van deze criteria identificeert NetSuite de belangrijkste partners in elke regio om voorrang te geven aan elke verkoopopdracht. Partners die faciliteiten bieden en daarmee zorgen voor een complete oplossing, zullen de leiders worden in hun marktsegment.


NetSuite Benelux Alliance Partners


NetSuite Global Alliance Partners

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat