CEO

NetSuite is uw vertrouwde partner bij het overwinnen van zakelijke onzekerheden

Beheer zakelijke uitdagingen zoals productiviteit, schaalbaarheid, kosten en bedrijfsgroei met een vertrouwde partner


Leid uw bedrijf vooruit

Nieuwe markten openen, klanten bedienen, efficiëntie verhogen, kosten beheersen en nieuwe producten, markten en diensten ontwikkelen

Een bedrijfseigenaar / CEO is uiteindelijk verantwoordelijk voor elke beslissing die binnen het bedrijf wordt genomen. De klus kan veeleisend zijn, maar ook zeer lonend als het bedrijf slaagt. Misschien heeft u een duidelijk beeld van waar uw bedrijf moet zijn, maar geen duidelijk pad om er te komen.

NetSuite is de #1 keuze voor middelgrote bedrijven om hun accounting / ERP-, CRM- en e-commerce-applicaties in de cloud uit te voeren. NetSuite helpt u bij het runnen van uw bedrijf in plaats van het beheren van technologie.

Met NetSuite kan uw bedrijf profiteren van lagere totale kosten, betere afstemming tussen technologie en specifieke bedrijfsbehoeften, schaalbaarheid, gemakkelijke implementatie en beheer, eenvoudigere upgrades, altijd en overal toegang en hoge betrouwbaarheid.

NetSuite Dashboard

Voordelen

CEO DE LEIDER

Focus op omzet en bedrijfsgroei, verlaag kosten, herevalueer en herinvesteer in personeelsbestand, focus op klanten en verbeter de winstgevendheid.

CEO DE STRATEGIST

Vergroot de bedrijfswaarde door financiële zaken, productkwaliteit en bedrijfsreputatie, en voer een expansiestrategie uit met behoud van een efficiënte en kosteneffectieve organisatie.

CEO DE STEWARD

Delegeer productieve taken en concentreer u erop medewerkers te voorzien van alles wat ze nodig hebben om uit te blinken in hun werk.

CEO DE KATALYSATOR

Ontwikkel een echt collaboratieve werkomgeving. Stel medewerkers en afdelingen in staat om informatie te delen, elkaars sterke punten te benutten en beschikbare bronnen op de meest efficiënte manier aan te raken.

Kenmerken

SCHAAL OM DE GROEI TE STEUNEN

Gebruik technologie om te schalen en de efficiëntie te vergroten, nieuwe markten te openen, klanten te bedienen, efficiëntie te vergroten en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

KOSTEN VERLAGEN

Aanzienlijk lagere kosten voor infrastructuur, professionele services en doorlopende ondersteuningsvereisten voor het installeren, configureren, implementeren en onderhouden van een ERP-systeem.

BEDRIJFSBESLISSINGEN NEMEN

Ingebouwde, real-time financiële dashboards, rapportage en analytics bieden een compleet overzicht en gedetailleerde overzichten van financiën, verkoop en serviceprestaties.

EEN CLOUD-OPLOSSING VOOR UW HELE BEDRIJF

NetSuite levert boekhoudkundige / Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Professional Services Automation (PSA) en e-commerce - in een enkele, geïntegreerde bedrijfsmanagementsoftware.

NOODHERSTEL EN BUSINESS CONTINUÏTEIT

Omdat NetSuite meerdere redundante sites gebruikt, biedt het bedrijfscontinuïteit en noodherstel.

ALTIJD OVERAL TOEGANG

Toegang tot financiële en klantgegevens vanaf elke locatie, 24 uur per dag.


Bronnen

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat