BPO Partner Programma

Voor meer informatie over van het NetSuite BPO-partnerprogramma, contact nsgbu_bpoemea_ww_grp@oracle.com

Transformeer uw BPO-praktijk met NetSuite

Neem contact op


Voor het optimaliseren van de kosteneffectiviteit en de klantenservice bent u bij NetSuite aan het juiste adres. NetSuite biedt u BPO / BPaaS-praktijk transformatiemogelijkheden om uw bedrijf op veel vlakken te optimaliseren. Onze BPO-partners kunnen niet alleen de kosten verlagen, maar ook de efficiëntie en zichtbaarheid verbeteren en alle bedrijfsprocessen met een enkel platform monitoren, op maat gemaakt voor bedrijven van iedere omvang.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

  • Beheer en ondersteun klanten van elke omvang, van kleine bedrijven tot multinationals, met de geïntegreerde en schaalbare oplossing van NetSuite.
  • Verbeter de financiële zichtbaarheid met native on-demand rapportage en analyse op real-time data, evenals gespecialiseerde functies zoals omzetherkenning die doorgaans op andere oplossingen moeten worden gebaseerd.
  • Breid serviceaanbiedingen uit met inventaris, projectbeheer, e-commerce, CRM en meer op één end-to-end bedrijfsplatform.
  • Pas NetSuite aan individuele clientvereisten aan met het SuiteCloud Development Platform en integreer met client-on-premise of cloud-systemen via de SuiteTalk webservices-API.
  • Gebruik SuiteFlow om geavanceerde werkstromen voor interne gebruikers te maken, of workflows die geschikt zijn voor aanpassingen van klanten of andere invoer, voor maximale efficiëntie en procescoördinatie.
  • Ontwerp en implementeer aangepaste configuraties voor tientallen of honderden cliënten tegelijk met SuiteBundler, waardoor de bedrijfsefficiëntie verbetert en "versievergrendeling" wordt vermeden.
  • Verhoog het vertrouwen van uw klanten en de betrouwbaarheid van uw BPO / BPaaS-oplossing met NetSuite's veilige infrastructuur van enterprise-klasse, met dubbele datacenters en meerdere redundantielagen, ramptolerantie, failover en hoge beschikbaarheid.
  • Verrijk en breid uw NetSuite-omgeving uit met proces- en branchespecifieke applicaties van SuiteCloud Developer Network-partners.

Neem contact op met nsgbu_bpoemea_ww_grp@oracle.com voor meer informatie over het profiteren van het NetSuite BPO-partnerprogramma.

Partner Videos

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat