Partner Programma

NetSuite is trots op het opbouwen en onderhouden van sterke partnerschappen. Zij zijn de sleutel tot ons succes.


Oplossingen bieden

NetSuite Solution Providers zijn experts in zakelijke toepassingen die complete NetSuite cloud computing-oplossingen leveren, van de verkoop van NetSuite-licenties tot implementatie en ondersteuning. Onze experts hebben aangetoond dat ze beschikken over boekhoud- / ERP-, CRM- of e-commerce-expertise met bewezen methodologieën die uw succes garanderen. De Solution Providers van NetSuite delen onze visie om middelgrote bedrijven en ondernemingen te helpen hun bedrijf te optimaliseren.

Lees meer

Alliance Partner Programma

Het NetSuite Alliance Partner-programma biedt consultancydiensten voor bedrijfstransformatie, integratie- en implementatiediensten die u helpen nog meer waarde uit uw NetSuite-software te halen. Alliance Partners zijn experts in hun vakgebied en hebben diepgaande kennis van onze oplossingen. NetSuite biedt onze alliantiepartners een selectie van bronnen, gecertificeerde trainingen en tools waarmee ze hun expertise kunnen ontwikkelen rond specifieke bedrijfsfuncties, productgebieden en industrieën, zodat ze klanten kunnen helpen om efficienter te werken.

Lees meer

Ontwikkelaars

Leden van het SuiteCloud Developer Network breiden NetSuite's volledig geïntegreerde suite voor financials / ERP, CRM en e-commerce uit met "Built for NetSuite" -toepassingen van derden. Deze toepassingen zijn afgestemd op benchmarks of specifieke bedrijfsprocessen, zoals verzending, EDI, HR, marketing, elektronische handtekeningen, omzetbelastingautomatisering en meer.

Lees meer

BPO Partner Programma

NetSuite Business Process Outsourcing (BPO) Partners bieden BPO-services en Business Process as a Service (BPaaS) -oplossingen op basis van NetSuite, 's werelds toonaangevende cloud-business managementplatform. Samenwerken met NetSuite rust onze BPO-partners uit met een enkele, flexibele oplossing om klanten van elke omvang te beheren, van kleine bedrijven en snelgroeiende startups tot Global 2000-bedrijven.

Lees meer

Referral Partners

NetSuite hecht erg veel waarde aan haar netwerk en beloond partners die NetSuite introduceren aan potentiële klanten met een verwijzingsfee. Veel verwijzingspartners worden gezien als NetSuite-experts en genereren extra inkomsten door diensten aan te bieden rond de NetSuite-accounts van hun klanten.

Lees meer

Accountants

Het NetSuite Accountant-programma stelt accountantskantoren in staat om hun klanten, die NetSuite gebruiken, een superieure service te bieden zonder extra kosten. Deelnemen aan het NetSuite-programma levert accountantskantoren veel voordeel op, waaronder de mogelijkheid om op veilige, eenvoudige en externe wijze klanten die NetSuite gebruiken te ondersteunen (naar goeddunken van hun klanten); genereuze trainingskortingen; verwijzingsvoordelen en nog veel meer.

Lees meer

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat