Accountant Programma

Schrijf je nu in voor het NetSuite Accountant Programma, meedoen is gratis en eenvoudig

Schrijf je in


Als accountant wilt u uw klanten bij elke gelegenheid de best mogelijke service bieden. Het Accountant-programma van NetSuite biedt een unieke mogelijkheid om dit te doen.

Als uw klanten NetSuite gebruiken voor hun boekhoudsoftware, dan is het een goed moment om lid te worden van NetSuite's Accountant-programma. NetSuite heeft tal van belangrijke voordelen te bieden voor zowel uw eigen organisatie als uw klant. NetSuite is de toonaangevende leverancier van cloud-based financials / ERP- en omnichannel commerce-softwaresuites. Met het Accountant-programma van NetSuite kunt u uw NetSuite-klanten beter en kosteneffectiever ondersteunen.

Voordelen van het NetSuite Accountant Programma

 • Veilig, simpel en op afstand ondersteuning van klanten met NetSuite.
  Met de webgebaseerde boekhoudsoftware van NetSuite kunt u eenvoudig klanten ondersteunen die NetSuite gebruiken. Uw klanten kunnen u een single-seat toegang bieden tot hun NetSuite-referentie - dit is geheel kosteloos voor u beiden 1. U kunt de financiële rapporten van uw klanten bekijken en belangrijke financiële processen volgen, allemaal vanuit uw eigen locatie.
 • Krijg training en hulpmiddelen aangereikt die u helpen om het meeste uit NetSuite te halen.
  U komt in aanmerking voor scherpgeprijsde trainingen om uw NetSuite-servicevaardigheden aan te scherpen, evenals een demonstratierekening bij de NetSuite-service om transacties te testen en implicaties in een niet-productieomgeving te rapporteren. Veel NetSuite SuiteTraining-cursussen zijn door NASBA CPE goedgekeurd voor zowel Group Live als Group Internet Based Delivery.
 • Lees meer over de nieuwste NetSuite-innovaties en werk samen met andere NetSuite-accountgebruikers.
  U krijgt een gratis lidmaatschap van de gebruikersgroep voor de NetSuite-service, evenals toegang tot thought leadership en netwerkevenementen.
 • Profiteer wanneer u nieuwe bedrijven naar NetSuite refereert.
  NetSuite moedigt u aan om de voordelen van NetSuite bekend te maken. Wanneer er nieuwe bedrijven klant worden van NetSuite door uw verwijzingen, komt u in aanmerking voor een commissie van 10% op de licentie van het eerste jaar. Om dit te realiseren, dient u zich wel aan te melden voor het referentieprogramma van NetSuite. 2

1Vereist geavanceerde schriftelijke goedkeuring van de klant. Toegang tot het account van een klant kan op elk moment worden beëindigd in NetSuite's of naar eigen goeddunken van de klant. Uw gebruik is onderworpen aan de voorwaarden van de toepasselijke overeenkomst tussen NetSuite en de klant.
2Raadpleeg de Algemene voorwaarden van het referentieprogramma.

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat