Bestuurder

Hogere efficiëntie en nauwkeurigheid van de boekhouding met het meest geavanceerde financiële systeem in de cloud   Product Demo: Netsuite voor de Bestuurder

Zorg ervoor dat je nummers de eerste keer goed zijn - en elke keer goed blijven


Begrijp de zakelijke transactie

Optimaliseer uw financiële organisatie door over te schakelen van efficiëntie naar effectiviteit

De rol van de bestuurder verandert op een manier die overeenkomt met die van de bredere financiële functie. De toegenomen betrokkenheid bij strategische ondersteuning verhoogt het profiel van de financieel controleur en geeft aanleiding tot bezorgdheid over hoe financiële gebieden de vraag zullen ondersteunen om aan een breder pakket aan verwachtingen te voldoen. Dit is een aanvulling op een al complexe financiële functie die wordt aangewakkerd door veranderende regelgeving, budget- en resourcebeperkingen en plannen voor bedrijfsuitbreiding.

NetSuite levert verbeterde bedrijfsresultaten en optimaliseert financiële processen. NetSuite biedt de functionaliteit die uw organisatie nodig heeft om de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Daarnaast zorgt Netsuite ervoor dat u meer gedaan krijgt door tijdrovende, foutgevoelige handmatige processen en puntoplossingen te elimineren door de dagelijkse boekhoud- en financiële activiteiten te automatiseren en te stroomlijnen.

NetSuite Dashboard

Voordelen

BESTUURDER DE BEWAARDER

Concentreer u op goed bestuur, zorg voor naleving en controles en volg de belasting- en regelgevingsveranderingen overal ter wereld met automatische upgrades en ingebouwde mogelijkheden.

BESTUURDER DE BOEKHOUDER

Focus op boekhoudactiviteiten, van transactieverwerking via financiële afsluiting en rapportage. Stroomlijn en automatiseer dagelijkse boekhoud- en financiële bewerkingen en elimineer trage, foutgevoelige handmatige processen.

BESTUURDER DE BUSINESS PARTNER

Organiseer zodat u op strategisch niveau kunt opereren door zelfbediening mogelijk te maken; meer tijd besteden aan het werken aan en adviseren over de financiële en controle-implicaties van het leveren van de strategie.

BESTUURDER DE COMMENTATOR

Vertel het bedrijfsverhaal in cijfers met variantie-analyse, KPI's, aangepaste rapporten met realtime gegevens en informatie die het management helpt betere beslissingen te nemen.

Kenmerken

VERBETER FINANCIËLE RAPPORTAGE

Een enkele versie van de waarheid in de hele organisatie biedt ongekende efficiëntie en nauwkeurigheid voor het voldoen aan audit- en rapportagevereisten.

VERBETERDE FINANCIËLE SLUITING

Versnel financiële afsluiting tot 50 procent en verbeter processen voor het herkennen van opbrengsten.

FINANCIËLE PROCESSEN OPTIMALISEREN

Transform inefficiënte handmatige en op papier gebaseerde processen in gestroomlijnde workflows met end-to-end ondersteuning voor order-to-cash en procure-to-pay-processen.

STEUN MULTINATIONALE, MULTI-DOCHTERONDERNEMING- EN MULTI-VALUTAVERRICHTINGEN

Wereldwijde bedrijven beheren meerdere dochterondernemingen met de ingebouwde ondersteuning van NetSuite voor 190+ valuta's, 19 talen en belastingaangifte in meer dan 50 landen.


Bronnen

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat