CIO

Flexibele, schaalbare en veilige strategie om aan de zakelijke vereisten te voldoen, nu en in de toekomst - gebaseerd op real-world Experience   Product Demo: Netsuite voor de CIO

Houd uw bedrijf in beweging, stimuleer transformatie en maak innovatie mogelijk


Leidt de beweging van uw organisatie naar de cloud

Voeg nieuwe IT-capaciteit en -mogelijkheden toe, beheer kosten en minimaliseer het risico van IT overbesteding of onderbesteding

De CIO's van vandaag moeten veelzijdiger en meer afgestemd zijn op de bedrijfsstrategie. Ze moeten op zoek gaan naar innovatieve manieren om gebruik te maken van opkomende technologieën en bedrijfsmodellen in de waardeketen om de bedrijfsprestaties te verbeteren en concurrerend te blijven.

Als innovatieve CIO weet u dat het debat rond on-premise versus cloud-gebaseerde applicaties voorbij is. De cloudgebaseerde oplossing van NetSuite wordt geleverd op een SaaS-platform, zodat u kunt profiteren van de nieuwste technologie, efficiëntie en innovaties, terwijl u tijd en geld bespaart door NetSuite de last van onderhoud en hosting op zich te laten nemen en naadloze upgrades te garanderen.

NetSuite Dashboard

Voordelen

CIO DE LEIDER

Herinricht uw IT-organisatie om tegemoet te komen aan de behoeften van de toekomst - toekomst gekenmerkt door zowel versnellende als ontwrichtende veranderingen.

CIO DE STRATEGIST

Bouw coalities, overtuig collega's en werk samen met andere leidinggevenden door transformatieve bedrijfswaarde te leveren met beperkte middelen en een geoptimaliseerde infrastructuur.

CIO DE STEWARD

Voer IT-operaties uit zonder u zorgen te hoeven maken over infrastructuur, beveiligingsrisico's en uitvaltijd. Onderhouden van een efficiënte IT-organisatie en gelijke tred houden met groei en concurrentie.

CIO DE KATALYSATOR

Vergroot de invloed door uw manier van computerinfrastructuur te herdefiniëren, de mogelijkheid te identificeren en te ontwikkelen om nieuwe hulpmiddelen te gebruiken en de kennisbronnen van uw onderneming te identificeren en te gebruiken.

Kenmerken

SNELHEID VAN DEPLOYMENT

Cloudinfrastructuur maakt inzet van volwassen, volledig uitgeruste ERP mogelijk zonder extra IT-middelen.

ALGEMEEN MOGELIJK

Multi-dochteronderneming ingeschakeld, gebruikt in + landen in meer dan 190 valuta's.

EINDELOZE AANPASSING EN NAADLOZE UPGRADES

Pas het systeem aan uw bedrijfsprocessen aan zonder upgrades in gevaar te brengen. Aanpassingen worden bij elke upgrade automatisch meegenomen.

VERPAKTE INTEGRATIE

Vooraf ingebouwde integratie met oudere systemen via gerespecteerde partners zoals Informatica, IBM, Cast Iron en Dell Boomi.

SCHAALBAARHEID, BESCHIKBAARHEID EN VEILIGHEID

  • Ingezet door meer dan klanten, ontvangt miljoenen unieke logins per maand.
  • Consistente uptime van het systeem van meer dan 99,97%.
  • Voldoet aan SOC 1 Type II. PCI DSS, EU-US Privacy Shield, ISO 27001 gecertificeerd, 256-bit TLS-codering.

RAMP HERSTEL

Meerdere datacenters met reserveopslag en replicatie.


Middelen

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat