CFO

Krijg controle over risico's en voorschriften die strategische keuzes ondermijnen   Product Demo: Netsuite voor de CFO

Positioneer uw bedrijf voor groeimogelijkheden door kosten, complexiteit en risico's te verminderen


Strategisch besturen tijdens het beheren van risico's

Lever betere bedrijfsresultaten terwijl u de financiële processen optimaliseert

In de loop der jaren is de rol van de CFO enorm uitgebreid, dus de positie logenstraft de enorme breedte en diepte die de rol overspant. Naast de kernverantwoordelijkheden van financiële rapportage, audit en compliance, planning, treasury en kapitaalstructuur, spelen CFO's in toenemende mate een prominentere rol bij het beheer van bedrijfsportefeuilles en de toewijzing van kapitaal.

NetSuite stelt u in staat uw belangrijkste bedrijfsprocessen te beheren met een enkel, volledig geïntegreerd systeem, terwijl het u flexibiliteit in een veranderende bedrijfsomgeving biedt, kosten bespaart, risico's beheert, productiviteit verhoogt en compliance beheert, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

NetSuite Dashboard

Voordelen

CFO DE LEIDER

Financeer, activeer en voer binnenlandse en wereldwijde expansiestrategieën uit en bouw een financieel model op om te slagen in verschillende geografische gebieden.

CFO DE STRATEGIST

Focus op strategische activiteiten die de bedrijfsprestaties en aandeelhouderswaarde verbeteren door essentiële, maar alledaagse, financiële functies te delegeren terwijl u toch de controle behoudt.

CFO DE STEWARD

Krijg een consistent, holistisch, real-time overzicht van risico's en regelgeving die strategische keuzes zouden kunnen ondermijnen. Verhoog efficiëntie en onderhoud een kostenefficiënte organisatie terwijl u gelijke tred houdt met snel groeiende inkomsten.

CFO DE KATALYSATOR

Geef financieel perspectief op innovatie en winstgevende groei. Geef management en manager toegang tot financiële informatie om effectieve zakelijke beslissingen te nemen.

Kenmerken

CFO banner

SCHAAL OM DE GROEI TE STEUNEN

Multi-dochteronderneming ingeschakeld, gebruikt in meer dan 100 landen in meer dan 190 valuta's, 19 talen en belastingrapportage in 50+ landinstellingen.

HET OPTIMALISEREN VAN PROCESSEN OM EFFICIËNT TE KUNNEN VOLDOEN AAN NAKOMING

Een enkele versie van de waarheid in de hele organisatie biedt ongekende efficiëntie en nauwkeurigheid voor het voldoen aan de vereisten voor audit, rapportage en compliance.

LAGERE TOTAALKOSTEN VAN EIGENDOM

Cloudinfrastructuur elimineert de noodzaak voor onderhoud van hardware, servers, databases, back-ups, upgrades en IT-infrastructuur.

BESTUUR BEDRIJFSBESCHIKKINGEN

Ingebouwde, real-time financiële dashboards, rapportage en analyses om betere, snellere beslissingen te nemen.


Middelen

Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat