De snelle NetSuite-implementatie stimuleert de wereldwijde groei van Secrid

Samen met Secrid is er gekeken naar een methode die voorkomt dat RFID / NFC-kaarten benaderd en gekopieerd kunnen worden van afstand. Secrid is begonnen met het maken van nieuwe portefeuilles met bekroonde ontwerpen. Toen het ontwerp volledig vervaardigd was in Nederland, nam de vraag naar de portefeuilles snel toe en Secrid verdubbelde de omzet elk jaar gedurende een periode van twee jaar. Het bedrijf breidde uit tot 4.000 groothandels en distributeurs en groeide uit tot 12 magazijnen.


Secrid

BEDRIJF

Secrid

LOCATIE

Den Haag, Nederland

BRANCHE

Fabricage

AFGENOMEN SYSTEEM

Lightspeed

AANTAL GEBRUIKERS

55

AANTAL DOCHTERONDERNEMINGEN

1

AANTAL LANDEN

Actief in 54 landen

ANDERE OVERWOGEN OPLOSSINGEN

Infor LN, Sage, Exact, SAP, Microsoft Dynamics, Odoo & CloudSuite ERP

NETSUITE PRODUCT IMPLEMENTATIE

NetSuite

IMPLEMENTATIE PARTNER

E-Litt

LOCATIE

Den Haag, Netherlands


“We wilden een systeem dat zijn wortels in de moderne zakenwereld heeft, niet in de jaren tachtig, een systeem dat ons controle geeft.” Secrid
“We wilden een systeem dat zijn wortels in de moderne zakenwereld heeft, niet in de jaren tachtig, een systeem dat ons controle geeft.” Secrid

Privacybescherming is winstgevend

Privacybescherming is winstgevend

1

De snelste toegang tot de markt

Ondanks de snelle groei, gaf het huidige systeem Secrid geen inzicht in haar multi-site, multi-vendor productieproces, dat online retail en (in)directe handelsverkoop voedt. Andere systemen die het bedrijf evalueerde, waren niet flexibel genoeg om aan de specifieke zakelijke behoeften te voldoen.

2

Real-time controle en inzicht in de Supply Chain

Na een snelle implementatie van twee maanden heeft Secrid haar belangrijkste bedrijfsprocessen gestroomlijnd en heeft het nu realtime zicht over het hele bedrijf, waardoor het bedrijf weloverwogen strategische beslissingen kan nemen terwijl partners binnen de supply chain overal toegang tot hebben.

3

Benut het gehele potentieel

Secrid heeft al nieuwe kansen ontdekt waar het bedrijf niet op had gerekend en is van plan om elke oproep, e-mail en communicatie met klanten vast te leggen door het te integreren in NetSuite's CRM, terwijl NetSuite overal en op elk moment toegang biedt tot het toevoegen van nieuwe leveranciers.


Bronnen


Kijk hoe de #1 in Cloud ERP uw business kan optimaliseren

Plan een gratis consult in
Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat