Home-Shopping Network Vindt Besparingen met NetSuite

In het eerste jaar is de omzet van het bedrijf met 100% gegroeid en zijn de winstmarges met 400% toegenomen. UK Home Shopping bespaart jaarlijks £ 50.000 meer op kosten dan met een vergelijkbaar server-gebaseerd systeem en het bijbehorende onderhoud.


UK Home Shopping

BEDRIJF

UK Home Shopping

LOCATIE

Mansfield, Nottinghamshire, Verenigd Koninkrijk

SECTOR

Ecommerce, Postorder, Consumentenartikelen

VERVANGEN SYSTEEM

Microsoft Dynamics Navision

GEÏMPLEMENTEERDE NETSUITE-PRODUCTEN

NetSuite Retail Mid-Market Cloud Service

ONTDEK HOE CLOUD ERP UW BEDRIJF KAN STROOMLIJNEN

Vraag een vrijblijvend advies aan

“NetSuite heeft ons geholpen sterk te blijven groeien en tegelijkertijd de uitgaven tot een minimum te beperken.” UK Home Shopping

Concurreren op Prijs

Groei ondersteunen met data
Er was een netwerk nodig voor het populaire telewinkelen om groei mogelijk te maken en tegelijkertijd kosten te verlagen in de strijd tegen concurrerende prijsvechters. Het bedrijf wilde ook meer inzicht in de eigen data krijgen, zodat managers op basis van meer informatie betere beslissingen konden nemen om het bedrijf te helpen groeien.
Grote verbeteringen aanbrengen
Het bedrijf schat dat het door NetSuite ook minimaal één fulltime-medewerker minder nodig heeft, waardoor jaarlijks zo'n £ 20.000 wordt bespaard. Verbeterde e-mailmarketing levert maandelijks nog eens £ 8.000 aan besparing op. En dankzij de automatisering en vereenvoudiging van de btw-rapportages wordt £ 3.000 per jaar bespaard. Door verbeterd voorraadbeheer komt het 50% minder vaak voor dat artikelen niet op voorraad zijn en dankzij de integratie van het bestelproces zijn aankooptijden met 25% verminderd.
Afstappen van verouderde software
UK Home Shopping koos voor NetSuite vanwege de kostenvoordelen ten opzichte van server-gebaseerde software en omdat het intuïtiever en gebruiksvriendelijker is dan de software die het daarvoor gebruikte. NetSuite-partner NoBlue Limited hielp bij de implementatie. NetSuite ondersteunt het plaatsen van actiecodes in reclames, waardoor marketingacties van UK Home Shopping doelgerichter zijn voor maximale effectiviteit. NetSuite maakt integratie van meerdere kanalen mogelijk, waardoor het makkelijker wordt om in te toekomst nieuwe verkoopkanalen toe te voegen.

Resources


Lees meer over OneWorld Global Business Management

Ontvang meer info
Sales Chat

Hoe past uw bedrijf zich aan bij veranderingen?

Start chat